Persoanele defavorizate din sectorul 6, hrănite „Din Suflet, pentru Suflet”. FOTOGALERIE

Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, a continuat acțiunile de întrajutorare a persoanelor defavorizate, așa cum o face de ani de zile.

Președintele Fundației „Din Suflet, pentru Suflet”, Ștefan Florescu, a fost prezent, alături de voluntari, chiar în a doua zi de Paște, pe străzile sectorului 6, pentru a împărți pachete cu hrană, în special mâncare tradițională preparată cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului.

În cea de-a doua zi de Paşte suntem alături de persoanele defavorizate din sectorul 6. Sunt oameni necăjiţi, care nu au un cămin, care îşi duc zilele pe stradă şi dorm sub cerul liber. Din Suflet, Pentru Suflet, am simţit ca şi ei să poată gusta din bucatele tradiţionale preparate pentru această sfântă sărbătoare. Cozonaci, pasca, ouă roşii şi fructe, pentru că şi ei să poată se se bucure de masă pascala. Rămânem în mijlocul oamenilor şi acordăm sprijin celor pe care necazurile i-au adus în situatii-limita. Nu trebuie marginalizaţi, ci ajutaţi, fiindcă şi ei fac parte din comunitatea locală a sectorului 6!

Ștefan Florescu

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU