Percheziții la protestatari acuzați că au agresat jandarmii la protestul din 10 august. Doi bărbați au fost reținuți / UPDATE

  • UPDATE

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, joi, fiind acuzaţi că au agresat doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei, au anunţat surse judiciare, citate de Antena 3. 

Ei au fost audiaţi timp de câteva ore la Poliţia Capitalei, în urma unor percheziţii făcute la locuinţele lor într-un dosar privind acte de violenţă fizică şi morală împotriva unor jandarmi deschis de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fac, joi, mai multe percheziţii în locuințele unor protestatari acuzaţi că la mitingul din 10 august au lovit jandarmii, informează Poliţia Capitalei, care a participat la acţiune.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 continuă cercetările în dosarul de ultraj deschis după violenţele de la protestul din 10 august şi, joi, percheziţii la domiciliul a trei protestatari.

„La data de 11.10.2018 au fost efectuate în baza autorizaţiilor obţinute de la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecptoria Sectorului 1 Bucureşti percheziţii la domiciliile a trei persoane, necesare pentru aflarea adevărului în prezenta cauză”, au explicat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

R.D.

NICIUN COMENTARIU