28 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 13:35
No menu items!

VIDEO Percheziții în Ploiești, la domiciliul unui clan interlop. Deși sub control judiciar, un membru al clanului a încălcat legea

spot_img

Noi percheziţii au loc, vineri dimineaţă, în municipiul Ploieşti, la clanul interlop Austrianu. Descinderile îl vizează pe unul dintre membri care, deşi se afla sub control judiciar într-o speţă privind infracţiuni rutiere, a continuat să încalce legea, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

„În această dimineaţă, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti pun în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti.

Percheziţiile sunt efectuate în vederea documentării activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, ce ar fi fost comise în anii 2019, 2021, cât şi în cursul acestei luni”, a anunţat Poliţia Prahova.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că descinderile îl vizează pe Curcă Lorentz, membru al clanului interlop Austrianu, care în urmă cu circa două săptămâni a fost pus sub control judiciar într-un dosar privind săvârşirea a două infracţiuni la regimul rutier – conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere, şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior plasării sale sub control judiciar, Curcă Lorentz a continuat să conducă autoturismul pe drumurile publice chiar dacă are permisul de conducere suspendat, au menţionat sursele citate.