-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 4:21
No menu items!

Percheziții extinse la Caracal. Anchetatorii vor demola pereți în Casa Groazei

spot_img

Luni dimineața au fost reluate perchezițiile extinse la casa lui Gheorghe Dincă. Pentru acestea, Triunalul București a emis, la sfîrșitul  săptămânii trecute, un nou mandat de percheziție pentru următoarele 10 zile.

Ancheta a ajuns într-un punct așteptat încă de acum două săptămâni. Curtea lui Gheorghe Dincă va fi răscolită cu utilaje grele. Vor fi sparte gropile betonate, acelea, care încă de la începutul anchetei au ridicat mari semne de întrebare. De asemenea, vor avea loc demolări și în interiorul locuinței lui Dincă, unde ar exista construiți recent și care ridică suspiciuni anchetatorilor. 

Săptămâna trecută curtea lui Gheorghe Dincă a fost cercetată milimetru cu milimetru. S-au ridicat saci întregi de probe și s-au aruncat remorci de gunoi. Practic, a avut loc curățarea la suprafață de tot ce putea să reprezinte o probă în caz extrem de complicat de la Caracal.

Urmează o operațiune masivă de spargere a unor locuri în care Dincă ar putea ascunde probe. Nu este exclusă demolarea casei, bucată cu bucată.