14.6 C
București
marți, 11 mai 2021 - 23:08

Percheziții la firme de panificație: dosare penale și bunuri de peste 150.000 de lei confiscate

Reprezentanții a două societăți de panificație din Capitală sunt acuzați de evaziune fiscală

paine

Polițiștii bucureșteni au confiscat, în urma controalelor, peste 30.000 de kilograme de făină, 2.300 de kilograme de materii prime, dar și băuturi răcoritoare, în valoare totală de peste 150.000 de lei.

În plus, polițiștii de la Investigarea Fraudelor au aplicat două amenzi în valoare de 4.000 de lei.

Acțiunea polițiștilor Capitalei din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor – Sector 3, a avut drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor de evaziune fiscală manifestate în acest domeniu de activitate economică, urmărindu-se în principal legalitatea înregistrărilor operațiunilor comerciale în evidențele financiar contabile, precum și a prevenirii și combaterii muncii la negru și la gri.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București
comunicat de presă

Polițiștii specializați în Investigarea Fraudelor, împreună cu specialiști din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Inspectoratului Teritorial de Muncă, au verificat joi patru societăți comerciale cu obiect de activitate în comercializarea produselor de morărit și panificație.

Polițiștii continuă cercetările față de reprezentanții a două dintre societățile comerciale controlate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de natură economică.

R.D.