5.5 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 10:20

Percheziții în Timiș și Caraș-Severin la o grupare specializată în infracțiuni cu violență

spot_img

Percheziții în Timiș și Caraș-Severin la o grupare specializată în infracțiuni cu violență
foto: vestic.ro

Polițiștii fac miercuri opt percheziții în județele Timiș și Caraș-Severin, fiind vizate mai multe persoane care ar avea legături cu o grupare specializată în infracțiuni cu violență condusă de Sorin Udrea, precizează un comunicat al Poliției Județene Timiș.

Astfel, în Caraș-Severin au loc șapte percheziții, iar în Timiș una, la domiciliile unor persoane cercetate în două dosare, unul de braconaj și unul privind jefuirea unui contrabandist de țigări.

Polițiștii fac apel către toți cei care au suferit vătămări în urma acțiunilor grupării lui Udrea să se prezinte la sediul DIICOT pentru a depune plângeri.

“Din informaţiile pe care poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale le deţin, ar exista mai multe persoane care ar fi fost tâlhărite de către membrii grupării infracţionale destructurate în cursul săptămânii trecute, al cărei lider este U.S. Astfel, solicităm tuturor acestor persoane să se prezinte la sediul Poliţiei Timiş sau la D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Timişoara, pentru a oferi informaţii cu privire la împrejurările în care au suferit vătămări. Orice altă persoană care a avut de suferit în urma activităţilor infracţionale efectuate de această grupare este aşteptată la sediul aceloraşi instituţii pentru a depune plângere”, se arată în comunicat.

În acest caz au fost emise 12 mandate de aducere la audieri.

Lucian Mera