8.4 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 1:01

Percheziții DNA la Primăria Capitalei

spot_img

Vizat de anchetă este directorul general al Direcției Generală de Infrastructură și Servicii Publice, susțin surse judiciare

Primaria Capitalei_SZ

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins, miercuri dimineața, la Primăria Capitalei. Mai exact, la Direcția Generală de Infrastructură și Servicii Publice, condusă de Mădălin Dumitru (director general) și de Ion Dedu (director adjunct).

Procurorii au cerut documente directorilor și angajaților acestei structuri a municipalității, urmând ca, după percheziții, să facă și audieri.

Direcția Generală de Infrastructură și Servicii Publice are în structură drumurile, transporturile și utilitățile publice din Capitală.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011-2014, a unor fapte de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie. În acest caz sunt vizaţi funcţionari cu atribuţii în derularea de contracte finanţate din bani publici.

Procurorii anticorupţie fac 20 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în localităţi din judeţul Ilfov, la sediile unor societăţi comerciale, instituţii publice şi la domiciliile unor persoane.

Alexandru Maghiar