2.4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 14:59
No menu items!

Percheziţii la suspecţi de tâlhării şi contrabandă. Una dintre grupări, condusă de un copil de 14 ani

spot_img

Peste 100 de polițiști participă la perchezițiile care au loc în localități de pe DN17, pe ruta Suceava – Vatra Dornei

mascati_SZ

Peste 100 de poliţişti fac, joi dimineaţă, 12 percheziţii în judeţul Suceava la persoane suspecte de furturi, tâlhării, deţinere de arme de foc şi contrabandă cu produse accizabile. Sunt vizate mai multe grupuri, între care unul format din patru minori, condus de un adolescent de 14 ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, peste 100 de poliţişti participă la percheziţii pentru identificarea mai multor persoane suspecte de furturi, tâlhării, deţinere de arme de foc şi contrabandă cu produse accizabile.

Sunt vizate mai multe grupuri de infractori, între care şi unul din comuna Şcheia, format din patru minori suspecţi de furturi. Trei dintre ei au fost identificaţi în urmă cu câteva zile, iar al patrulea a fost identificat joi: este liderul grupului și are 14 ani.

Acţiunile se desfăşoară cu preponderenţă în localităţile din zona DN 17, pe ruta Suceava – Vatra Dornei, urmând să fie obţinute probe în peste 50 de furturi, cinci tâlhării, contrabandă şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

R.D.