14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 1:06

Pensia vine înainte de Paște

spot_img

Guvernul a decis ca bugetarii să-și primească salariile până pe 8 aprilie, în timp ce pensiile vor fi achitate până pe 10 aprilie

bani-numarati

Pensiile şi salariile bugetarilor vor fi plătite în aprilie cu câteva zile în avans. Mai exact, pensiile vor fi achitate până pe 10 aprilie, în timp ce bugetarii își vor primi salariile până pe 8 aprilie, a anunţat vineri premierul Victor Ponta.

Am luat decizia, împreună cu colegii mei de la Finanţe şi de la Muncă, şi toate pensiile şi salariile care urmau să fie plătite undeva până în data de 15 aprilie, ţinând cont de Sărbătoarea pe care o avem, Paştele, vor fi plătite până în data de 8  – la salarii, iar la pensii până în 10, pentru că, evident, orice om obişnuit vrea să poată să îşi cumpere ceea ce e de cumpărat pentru Sărbătorile Pascale. Pentru bugetul de stat, pentru Trezorerie, nu este absolut niciun fel de impact dacă dăm cu o săptămână mai devreme salariul sau pensia. Avem lichidităţi în Trezorerie şi lucrul acesta este absolut posibil şi nu există niciun fel de impact.

Victor Ponta
premier

R.D.