8.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 3:40

Pedeapsă majoră în cazul femeii din Buzău care a lovit un polițist aflat pe motocicletă, 9 ani și jumătate de închisoare

spot_img

Pedeapsă de 9 ani și jumătate de închisoare în cazul șoferiței de 33 de ani urmărită de un polițist pe motocicletă, în Buzău, anul trecut. Femeia a fugit după ce a acroșat motocileta polițistului, care a luat foc. Condamnarea nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, dar se numără printre maximele acordate de o instanță într-un asemenea caz.

În timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Unirii din Buzău, o şoferiţă de 32 de ani ar fi intenţionat schimbarea direcţiei de deplasare, împrejurare în care a acroşat motocicleta de poliţie, care se deplasa în acelaşi sens.

În urma impactului, motocicleta a ricoşat într-un alt autoturism şi a luat foc. Accidentul s-a soldat cu rănirea poliţistului în vârstă de 29 de ani, care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

Femeia a fost prinsă după ce a trecut pe roșu prin încă trei intersecții. Ea a fost arestată preventiv și acuzată de tentativă de omor.

Tribunalul Buzău a condamnat-o azi pe femeie la 9 ani și jumătate de închisoare, dar decizia poate fi atacată cu apel.

M. Nedelcu