20.8 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 4:24
No menu items!

Pe Maria Grapini a lăsat-o avionul de Bruxelles în câmp

spot_img

Europarlamentarul român Maria Grapini a povestit, pe contul său de Facebook, cum a lăsat-o avionul cu care mergea la Bruxelles în câmp și cât a durat să ajungă cu bine. În plus, politicianul era și cu o delegație de 40 de români, cărora voia să le arate Parlamentul European.

Maria Grapini spune că în loc să aterizeze pe aeroportul de la Bruxelles, avionul a aterizat în plin câmp.

„Se poate și mai rău! Azi am avut o experiență unică de când fac naveta săptămânal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva în câmp, avionul nu a fost tras la burduf! S-au chinuit vreo 10 minute să instaleze scară de coborâre și într-un final au lăsat-o cu o anumită distanță de îți era frică să nu cazi când calci pe ea!

Apoi ne-am urcat în autobuze și am mers vreo 15-20 minute și am ajuns la ușa de intrare în aeroport! Aici-ghinion cum ar fi spus președintele Iohannis! Nu se deschide ușa! Lucrătorul aeroportului a chemat un ajutor pe spatele căruia scria Supervisor! Nu a reușit nici el! Au venit patru persoane, toate încercând să deschidă ușa! După alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reușit”, a scris Maria Grapini.

Politicianul spune că era însoțită de  40 de români, invitați să viziteze Parlamentul European.

„Și uite așa zborul de două ore jumate București – Bruxelles aproape s-a dublat că timp! Am și un grup de români invitați în PE (40) care au înțeles că serviciile nu depind de țară, ci de calitatea resursei umane și de organizare! Doamne ajută că ziua de 13 să-și fi făcut treaba doar cu atât! Doresc zile frumoase invitaților mei, la Bruxelles”, a mai scris Grapini, pe contul său de Facebook.

M. Nedelcu