10.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 20:32
No menu items!

Pe cine a apărat Ciolacu în Parlament?

spot_img

După scandalul de luni, din Parlament, dintre preşedintele Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD) și liderul AUR, George Simion, președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a venit, marți, în plen, purtând un tricou inscripționat cu „Stop violenţei împotriva femeilor”, numele campaniei cărei i s-au alăturat, de altfel, parlamentarii social – democrați. 

Ciolacu a fost și el abordat de George Simion pe holurile Parlamentului, cei doi având un schimb de replici pe tema drepturilor românilor din Ucraina. La finalul discuției, preşedintele AUR i-a oferit liderului PSD o carte „Harry Potter” şi a afirmat că a înţeles că „a luat Bac-ul mai târziu”.

„Avem manuale de limbă română care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii”, i-a transmis George Simion lui Marcel Ciolacu.

Premierul i-a spus liderului AUR că nu face trafic de influenţă şi nu intervine, însă a adăugat că este lăudabilă iniţiativa partidului AUR.

„În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră”, a declarat Marcel Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR.

Preşedintele AUR nu a vrut să îi strângă mâna lui Marcel Ciolacu, dar i-a oferit o carte şi anume „Harry Potter”, pentru că a înţeles că premierul „a luat Bac-ul mai târziu”.

„I-am dat «Harry Potter» să citească, că am înţeles că a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu. Eu dau mâna doar cu românii”, a afirmat Simion. 

Recent, referindu-se la rectificarea bugetară, şeful Executivului Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar fi dorit foarte mult să fie Harry Potter şi să aibă bagheta cu ajutorul căreia să modifice totul într-o noapte.