17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 14:13

Pavel Abraham: Mircea Băsescu, naiv și inteligent. Nu știa că este filmat

spot_img

Avocatul familiei Anghel susține că, în multe cazuri, se filmau reciproc

Pavel Abraham__SZ

Avocatul Pavel Abraham a declarat pentru Sursa Zilei că Mircea Băsescu a fost, probabil, naiv, neștiind că este filmat. În același timp, reprezentantul legal al rudelor lui Bercea Mondial spune că au fost situații în care se filmau reciproc.

Apărătorul rudelor lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, este de părere că Mircea Băsescu dă dovadă de o „combinație de inteligență nativă cu naivitate”, referindu-se la faptul că nu a știut că este filmat când primea banii, dar și-a luat și măsuri de precauție, înregistrând și el.

Nu pot să precizez cu exactitate, dar eu cred că nu știa. Se poate spune că a fost naiv, dar, de fapt, ar fi o combinație de inteligență nativă cu naivitate. A fost foarte isteț, a înregistrat foarte bine ce a înregistrat. Pot să vă confirm că, între timp, a fost înregistrat de profesioniști, dar nu-s mai frumoase ale lui decât ale celorlați. Eu cred că nu știa că este filmat. Prin ceea ce spunea el, cred că nu, dar și-a luat și el probabil măsuri de precauție că, dacă știa că este înregistrat, înregistra și el. Sunt situații în care filmau și unii, și alții

Pavel Abraham
avocat
pentru Sursa Zilei

Andi Topală