Paul Stănescu a demisionat din Guvern

FOTO: news.ro/Inquam Photos-Octav Ganea

Ministrul dezvoltării și vicepremier al Guvernului, Paul Stănescu, a demisionat, luni, din funcție, la doar câteva zile de la remanierea Cabinetului Dăncilă.

În cadrul unei declarații de presă, prin care își justifică gestul, Paul Stănescu spune că a demisionat „în contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică”

„Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil și implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistențele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcție, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în așa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproșeze!

Am fost în permanenţă orientat către obiective cu impact la nivelul populației, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru şi ministru al dezvoltării, a fost reprezentată de investiţiile în infrastructura de sănătate, educație, locuire, apă şi canalizare!

Cred, în continuare, că ţara are nevoie de unitate și de guvernare responsabilă, le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit, precum şi colegilor din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, alături de care am făcut o echipă extraordinară”, a declarat Paul Stănescu după demisie.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU