5.4 C
București
joi, 8 decembrie 2022 - 1:53
No menu items!

Patru curse Tarom, anulate în weekend

spot_img

Însoţitorii de bord s-au declarat inapţi de zbor

 TAROM_Otopeni

Patru curse Tarom au fost anulate, sâmbătă şi duminică, după ce însoţitorii de bord s-au declarat inapţi de zbor, pe fondul unui protest similar celor din septembrie.

Sâmbătă Tarom a anulat două curse de la Bucureşti la Iaşi şi respectiv Salonic şi retur, iar duminică, alte două curse spre Salonic şi respectiv Moscova şi retur.

Într-un comunicat postat duminică pe site-ul său, Tarom anunţă că se confruntă cu „o lipsă de personal navigant apt de zbor (însoţitori de bord)”.

Reprezentanţii companiei mai precizează că pasagerii curselor anulate sunt preluaţi pe alte zboruri Tarom sau ale altor companii pentru a ajunge la destinaţie.

Mai multe curse Tarom au fost anulate sau întârziate la mijlocul lunii septembrie din cauza unor acţiuni spontane din partea unor piloţi şi ai unor însoţitori de zbor declanşate pe fondul nemulţumirilor privind salariile şi noul contract colectiv de muncă – înregistrat fără să se ţină cont de revendicările lor -, dar şi pe fondul unora privind managementul companiei.