10.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 19:13
No menu items!

Patru curse aeriene, întârziate sau anulate din cauza ceţii pe Aeroportul Cluj

spot_img

Și marţi, cinci curse aeriene interne şi externe operate pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj au înregistrat întârzieri sau au fost anulate din cauza ceţii

avion_ceata_333154

Patru curse aeriene interne şi externe operate, miercuri, pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj au întârzieri sau au fost anulate din cauza ceţii.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că au fost afectate de ceaţă zborurile spre şi dinspre Bucureşti şi Viena.

Astfel, înregistrează întârzieri cursele Tarom de la Bucureşti care urmau să aterizeze la Cluj la ora 8.40, respectiv 9.10, în timp ce zborul de la Viena care trebuia să ajungă la Cluj la ora 13.20 a fost anulat. Totodată, este întârziată cursa spre Bucureşti, care trebuia să decoleze de la Cluj la ora 9.35.

Următoarele curse operate pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj sunt cele care ar trebui să ajungă de la Munchen (11.45) şi Beauvais (12.00), şi care ar trebui să decoleze la ora 12.45 spre Dortmund şi la ora 13.00 spre Munchen.