16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 10:46
No menu items!

Patru angajați ai CNAIR, anchetați după ce ar fi jefuit două persoane decedate într-un accident rutier

spot_img

Fapta deosebit de gravă ar fi avut loc luni, 6 septembrie, pe E85, în localitatea Șindrilița. Patru angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sunt anchetate după ce, de la două persoane, soț și soție, decedate în accidentul rutier ar fi dispărit un telefon mobil și 250 de lei.

Cei patru angajați ai companiei de Drumuri au fost chemați de polițiști pentru a curăța șoseaua în urma accidentului, în care au fost implicate o mașină și un camion.

Cei patru angajați CNAIR care au venit la fața locului se pare că au furat un telefon mobil și 250 de lei de la victimele decedate.

Lucrătorii CNAIR sunt cercetați în stare de libertate. Anchetatorii au concluzionat că aceștia s-au aflat la prima infracțiune de acest fel și au, de asemenea, o vârstă înaintată. Totodată, bunurile au fost înapoiate familiilor îndoliate.

În cursul serii de sâmbătă, reprezentanții CNAIR au venit cu precizări pentru presă. „Referitor la faptele celor 4 angajați ai companiei, precizăm că se vor respecta prevederile CCM, iar sancțiunile se vor aplica după convocarea de urgență a comisiei de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele. Având în vedere gravitatea acestor fapte, vor fi puse în aplicare prevederile Art.128, paragraf 1) e, din CCM, care menționează condițiile în care angajatorul are posibilitatea desfacerii contractului de muncă ca urmare a abaterilor disciplanare grave”.

C.D.