5.3 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 18:03
No menu items!

Patru adulți și un bebeluș, morți într-un accident auto

spot_img

13 morţi în accidente rutiere de Revelion

Accident cumplit în Ungaria. Un bebeluş de şase luni şi patru adulţi, între care doi cetăţeni români şi alţi doi cu dublă cetăţenie, ungară şi română, au murit în urma coliziunii maşinii în care se aflau cu un autovehicul SUV înmatriculat în Franţa şi care era condus de un cetăţean din Republica Moldova, în apropiere de oraşul Karcag, în estul Ungariei, potrivit MTI.

SUV-ul se îndrepta spre Debreţin pe autostrada 4 când a schimbat banda de circulaţie din motive necunoscute şi a intrat în coliziune cu un vehicul care venea din sens opus, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Dintre cele cinci persoane care se aflau în vehiculul înmatriculat în Ungaria, patru adulţi au murit pe loc şi bebeluşul a fost transportat de urgenţă la spital cu un elicopter. Potrivit unui purtător de cuvânt al spitalului din Debreţin, copilul a suferit răni grave la cap şi creier şi a decedat trei ore mai târziu în pofida eforturilor doctorilor de a-l salva.

Nici una dintre cele trei persoane care se aflau în autovehiculul SUV nu a fost rănită. Conducătorul auto, de 24 de ani, a fost reţinut de poliţie. Victimele erau din Miercurea-Ciuc şi trei dintre ele aveau acelaşi nume de familie.

D.M.