27.4 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 23:34
No menu items!

Patronul restaurantului Beirut, fugit în ziua condamnării. Familiile, înfuriate pe autorități

spot_img

După 5 ani de investigații și procese, cea mai mare condamnare din dosarul morții celor trei tinere în incendiul de la restaurantul Beirut, din Constanța, a fost primită de patronul George Karam, care a și fost dat în urmărire generală după ce nu s-a prezentat pentru încarcerare. Karam se afla sub control judiciar, având interdicție să părăsească țara, și trebuia să se prezinte chiar în ziua pronunțării sentinței la Poliția orașului Ovidiu. 

„Fetele noastre au strigat 20 de minute după ajutor. Au implorat să fie salvate și pompierii le spuneau că nu pot intra că nu au buteliile încărcate cu aer. Au fost 7 disjungeri din dosarul instrumentat de Parchetul General, niciuna nu s-a terminat. Îmi trag sufletul și mă duc la DNA și la Parchetul Militar care nu au continuat nicio anchetă. Toți au fost înaintați în grad”, a declarat Mariana Sarkany, mama uneia dintre cele trei victime, în ziua în care patronul restaurantului construit fără autorizații a fost dat în urmărire generală. 

„Nu este exclus să fi fugit din țară. George Karam nu  a fost găsit la Ovidiu, nici la altă adresă unde s-a verificat. Are și telefoanele închise. Poliția continuă căutările, el fiind dat în urmărire”, au precizat surse din poliția constănțeană.