3.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 2:44
No menu items!

Patronul Hexi Pharma, găsit cu fața zdrobită într-o mașină izbită de un copac. Poliția ia în calcul mai multe variante

spot_img

O mașină a companiei Hexi Pharma, la volanul căreia s-ar fi aflat Dan Condrea, patronul firmei implicate în scandalul dezinfectanților diluați din spitale, s-a izbit violent de un copac de pe marginea șoselei, duminică seara, între localitățile Buftea și Corbeanca, din județul Ilfov.

Surse din poliție au precizat pentru Sursa Zilei că bărbatul aflat pe locul șoferului era mort în momentul în care a ajuns prima ambulanță la fața locului.

Deocamdată, nu putem spune cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, deoarece are fața complet desfigurată. În mașină au fost descoperite, însă, actele de identitate (cartea de identitate, permisul auto) ale lui Condrea. De precizat că drumul este drept, dar nu sunt urme de frânare. Nu sunt martori, era singur pe șosea”, au explicat sursele citate.

Potrivit acelorași surse, soția a fost adusă la fața locului de polițiști: „A putut spune doar că hainele pe care le poartă șoferul decedat sunt ale lui Dan Condrea”. Potrivit anchetatorilor, există cel puțin doi martori până în prezent – un biciclist și un alt șofer – care susțin că mașina de la Hexi Pharma a trecut pe lângă ei în mare viteză.

Polițiștii iau acum în calcul toate variantele, au mai adăugat sursele citate, potrivit cărora șoferul decedat va fi identificat cu certitudine în baza unui test ADN.

Care sunt variantele luate în calcul de poliție:

  1. S-a sinucis Dan Condrea, sub presiunea uriașă generată de scandalul public și de ancheta care viza compania Hexi Pharma, pe el și pe angajații săi?
  2. Este vorba despre o mână criminală, accidentul a fost provocat?
  3. Este posibil ca bărbatul mort în accident să nu fie totuși Dan Condrea? Condrea a încercat să se sustragă astfel anchetei sau este vorba despre o încercare de a-l face dispărut din partea unor persoane care l-au controlat și încearcă astfel să-și asigure protecție?

R.D.

foto: tolo.ro