Patricia Kaas a petrecut la casa „Regelui medicamentelor”, Laurențiu Stratulat, de pe malul Lacului Snagov FOTOGALERIE

Patricia Kaas, alături de „Regele medicamentelor”, Laurențiu Stratulat

Patricia Kaas, alături de „Regele medicamentelor”, Laurențiu Stratulat

Starul francez Patricia Kaas a susținut două concerte în România pentru a-și lansa ultima producție muzicală, „Kaas chante Piaf”, un album dedicat celebrei cântărețe Edith Piaf. Unul dintre concerte a fost susținut la Iași, acolo unde presa centrală susține că artista s-ar fi întâlnit cu mai vechea sa iubire, Remus Truică, fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase.

Nu știm cât de adevărată este această informație, atâta vreme cât Truică a declarat că nu va fi prezent la Iași, fiind plecat din țară. Știm cu exactitate însă unde a a ajuns Patricia Kaas, sâmbătă seară, înainte de concertul de la Sala Palatului, din Capitală, susținut duminică, 23 iunie. O echipă de reporteri de la Sursa Zilei a fost pas cu pas pe urmele Patriciei Kaas. Artista a ajuns sâmbătă seara în localitatea Izvorani, la casa „Regelui medicamentelor”, Laurențiu Stratulat, unde probabil a susținut un recital. Coincidența face ca Laurențiu Stratulat să-i fie vecin, pe malul lacului Snagov, lui Remus Truică, în casa căruia Patricia Kaas a cântat acum câțiva ani.

Patricia Kaas a fost sâmbătă după-amiază la un cochet magazin de parfumuri din cartierul de fițe Dorobanți, pe strada Radu Beller, unde a ținut un scurt discurs în fața celor prezenți. Evenimentul a fost unul exclusivist și a fost organizat cu ocazia lansării parfumului „K by Patricia Kaas” la Beautik Haute Parfumerie, firma care a lansat produsul în exclusivitate în Romania.

După acest eveniment monden, cântăreața s-a urcat în bolidul care a adus-o, un Mercedes S Classe, și s-a îndreptat direct către Izvorani, însoțită de un Porsche Cayenne, pe post de escortă. În jurul orei 21, Patricia Kaas a intrat în curtea casei lui Laurențiu Stratulat.

Afaceristul, care a făcut avere în domeniul medicamentelor, este celebru pentru scandalul conjugal avut cu fosta soție Adnana Stratulat, pe care ar fi amenințat-o că o omoară, după ce aceasta a fost acuzată de o legătură adulterină cu Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgență.

Se știe că magnatul își petrece vacanțele prin țara natală a Patriciei Kaas, mai exact la Saint Tropez (Sudul Franței), acolo unde a și fost jefuit în urmă cu câțiva ani.

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU