2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 8:55
No menu items!

Pastor din SUA: Obama „pavează drumul Antihristului”

spot_img

pastor

Robert Jeffress, pastor principal la Biserica Baptistă din Dallas, Texas, a declarat la slujba din duminica premergătoare alegerilor prezidențiale din Statele Unite că realegerea lui Barack Obama va deschide calea stăpânirii Antihristului.

“Acultați-mă, nu vă voi spune că președintele Obama este Antihristul, nu spun deloc asta. Unul dintre motivele pentru care știu că nu el este Antihristul este că Antihristul va avea mult mai multă susținere în sondaje, când va veni”, a spus  Jeffress.

“Președintele Obama nu este Antihristul. Dar vă spun asta: cursul pe care l-a ales pentru a conduce națiunea noastră pavează drumul pentru viitoarea domnie a Antihristului”,a adaugat pastorul baptist.

Nu este pentru prima dată când Jeffress face astfel de declarații controversate față de figuri politice importante. El s-a legat și de cultul mormon din care face parte Mitt Romney,cel care a candidat din partea republicanilor pentru postul de președinte al
Statelor Unite. Pastorul Jeffress a spus despre Romney că este mormon și, deși vorbește despre Isus Hristos, el nu este un creștin.