19 C
București
marți, 18 mai 2021 - 21:01

Partida de fotbal Steaua – Chelsea va fi difuzată de TVR

spot_img

Difuzarea partidei de fotbal Steaua – Chelsea, pe TVR, din 1 cotombrie, nu este pusă în pericol din cauza datoriilor istorice pe care televiziunea publică le are la EBU (European Broadcasting Union).

Deşi pe piaţa media a apărut informaţia că TVR nu va mai avea voie să difuzeze acest meci, fiindu-i blocată transmisia pentru neplata a 15 milioane de franci elveţieni către EBU, oficialii televiziunii publice au precizat pentru Sursa Zilei că totul este „o intoxicare”.

Într-o declaraţie acordată în exclusivitate pentru Sursa Zilei, coordonatorul interimar al Departamentului Sport din cadrul TVR, Emil Hossu, a precizat că „nici o secundă nu a fost vorba despre vreo ameninţare din partea EBU la adresa TVR”.

Nici un moment aceste meciuri ale echipei Steaua, de pe teren propriu, nu au fost în pericol de a nu fi transmise de către TVR. De altfel, atât TVR, cât și TVR HD vor difuza şi partidele cu Basel şi Schalke. Prin urmare, cred că este vorba despre o nouă intoxicare menită să creeze TVR o imagine proastă

Emil Hossu
reprezentant TVR

Nicoleta Vera