10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 11:15
No menu items!

Parlamentarii plecați în delegație la Strasbourg, obligați să-și plătească transportul bagajelor (surse)

spot_img

bagaje

O delegaţie a Parlamentului României a fost zilele acestea la Strasbourg. Doar că vizita europeană a început prost şi, potrivit legilor lui Murphy, s-a terminat și mai prost pentru aleși. Nu din punct de vedere politic au avut de tras parlamentarii români, ci bagajele lor au constituit problema lor majoră.

La plecare, s-a optat pentru un zbor cu escală la Amsterdam, iar aleşii s-au trezit pe aeroportul din Strasbourg fără bagaje. Costumele şi documentaţia pentru întâlnirile oficiale rămăseseră rătăcite între curse. Abia după mai multe plângeri la compania aviatică şi la autorităţile aeroportuare, parlamentarii au reuşit să părăsească aeroportul cu promisiunea că bagajele lor vor fi aduse la hotel în momentul în care vor fi identificate pe aeroportul din Amsterdam si se va găsi o cursă care să le transporte. Lucru care s-a şi întâmplat în cele din urmă, după aproape 10 ore de aşteptare.

La plecarea din Strasbourg însă, a venit surpriza cea mare. Biletele de avion de întoarcere – comandate de Camera Deputaţilor –  nu aveau menţionat şi transportul bagajelor. Astfel că parlamentarii români au fost obligaţi să-şi plătească transportul valizelor, și multe, și voluminoase.

Veronica Nane