14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 21:24

PARLAMENTARE 2016. Nicușor Dan: Uşa USR este deschisă oricând pentru Dacian Cioloş

spot_img

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, după închiderea urnelor că este un fapt extraordinar că USR a ajuns a treia forţă politică a României după alegerile din 11 decembrie, caracterizând rezultatul drept „un început”.

„E un fapt extraordinar că un partid care a început în luna februarie 2016 este azi a treia forţă politică din România (aplauze – n.r.). Este o victorie a democratiei din România. Pentru prima oară după Revoluţie un partid format din oameni care nu au mai făcut politică intră în Parlament”, a spus Nicuşor Dan, citat de Mediafax.

Liderul USR a ţinut să mulţumească celor care au votat această formaţiune, celor care au donat şi celor care au strâns semnături. „Mulţumesc celor 350.000 de români care au semnat listele noastre şi sutelor de mii de români care ne-au dat votul azi. Mandatele noastre sunt de fapt ale lor. În 4 ani de mandat nu vom uita cine ne-a trimis în Parlament. Votul de azi e un început. Începând de azi avem mai multă putere şi mai multe resurse. Ne vom lupta cu ilegalităţile, cu abuzurile autorităţilor, împotriva jafului din bani publici. Vom fi partenerul cetăţeanului în relaţia cu autorităţile”, a adăugat Dan.

El a mai spus că „uşa USR este deschisă oricând” premierului Dacian Cioloş.

Potrivit lui Nicuşor Dan, reprezentanţii USR în secţiile de votare trebuie să rămână vigilenţi până la finalizarea numărării voturilor.

Valeriu Motoc