15.8 C
București
vineri, 7 octombrie 2022 - 22:54
No menu items!

Parintele Calistrat – SUNT CAZURI CAND TREBUIE SĂ PUI FRUNTEA IN FURTUNĂ ȘI SA STAI DREPT

spot_img
Va spun un cuvânt greu și va rog sa îl țineți minte. Capetele v-au fost puse pe umeri nu să nu va ploua în gât, ci sa gândiți cu ele. Altfel ne punea o țiglă sau o tablă. Dar ne-a făcut cu ochi că sa vedem prostia, răul, binele, lumina și întunericul. Ne-a pus urechi Dumnezeu să auzim, sa înțelegem, sa discernem ce-i bun și ce-i rău.
 
Cat timp suntem sub influența celor trei metode: manipularea, dezinformarea și minciuna, suntem propriile victime ale propriilor noastre slăbiciuni.
 
Românul la nivelul de mămăligă la care se lasă câteodată nu omoară nicio muscă, pentru nu îi permite legea creștină. DAR SUNT CAZURI CAND TREBUIE SĂ PUI FRUNTEA IN FURTUNĂ SU SA STAI DREPT CU COLOANA VERTEBRALĂ, căci daca te apleci esti in pericol să naști. Da, s-a dat o lege ca si barbatii pot naste!
 
Și nu-i bine! Deci, trebuie sa fim verticali.
 
De ce va îndoiți de putere lui Dumnezeu și de ce credeți că putem rezolva probleme dumnezeiești în mod omenesc? Niciodată!
 
Până nu va interveni Dumnezeu concret în viața noastră, noi vom fi într-o continuă diluare creștină și morală.
 
Dar avem o singură șansă, sa ne unim in psalmi, sa ne unim in acatiste și să ne unim in Sfânta Liturghie și în Duhul lui Dumnezeu; iar dacă vom înmulțit rugăciunea Dumnezeu poate ori răul. Nici nu ști când crapă balaurii cei mari..