15.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 17:57

Parcul Drumul Taberei, redeschis la presiunea locuitorilor din sectorul 6, închis din nou

spot_img

Parcul Drumul Taberei, aflat în construcții de câțiva ani, a fost redeschis duminică la presiunea protestatarilor strânși în fața porților, dar a fost închis din nou, luni

inchis2_98047200

Peste 500 de locuitori ai sectorului 6 au protestat, duminică, în fața Parcului Moghioroș, Drumul Taberei, pentru că lucrările de reamenajare făcute de Primăria sectorului 6 ar fi trebuit să fie finalizate încă de anul trecut. Termenul a fost devansat succesiv de reprezentații primăriei conduse de Rareș Mănescu.

La presiunea cetățenilor, parcul a fost redeschis doar pentru câteva ore, pentru că luni de dimineață, porțile erau di nou ferecate. Din ce în ce mai mulți locuitori ai sectorului 6 vor să participe la acțiunile de protest organizate în week-end, în fața Parcului Moghioroș.

Unul dintre grupurile formate pe rețelele de socializare, organizează sâmbăta viitoare, pe 28 martie, un marș. Însă duminică, 29 martie, la 11.30, se vor aduna iarăși câteva sute de cetățeni, dintre cei care au participat și duminica trecută, pe 22 martie, la mitingul din fața parcului, alături de Ștefan Florescu și voluntarii Fundației Din Suflet, Pentru Suflet.

M.N.