28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 15:02
No menu items!

Parchetul General preia ancheta în cazul accidentului provocat de fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu

spot_img
foto: citynews.ro

Procurorii Parchetului General au cerut luni dosarul privind accidentul rutier provocat cu doi ani în urmă și soldat cu trei morți de Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel București, cei doi fiind arestați vineri pentru corupție.

Surse judiciare au precizat că investigațiile în cazul accidentului rutier vor fi preluate, după analiza dosarului, de procurori ai Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General.

„Astăzi, 12.08.2013, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi  Justiţie a  solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa dosarul având ca obiect accidentul rutier provocat de numitul Cergan Florin în anul 2011 şi soldat cu decesul a 3 persoane, pentru a analiza oportunitatea preluării în vederea efectuării urmăririi penale de către procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică. Pe măsura derulării activităţilor în cauză, vom informa opinia publică”, se arată într-un comunicat de presă remis luni de Parchetul General.

Raluca Dan