3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 19:49
No menu items!

Parchetul General: Dan Condrea, identificat “fără echivoc” de concubină. Se fac și teste ADN

spot_img

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost identificat “fără echivoc” de concubina sa, inclusiv după semne particulare, au precizat, marți seara, într-un comunicat de presă, reprezentanții Parchetului General. Cu toate acestea, “în cauză urmează a fi efectuate analize ADN”, se precizează în comunicatul Parchetului.

Potrivit Parchetului General, “concluziile provizorii ale autopsiei efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov au relevat faptul că moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) şi sunt în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul”.

Mai mult – susțin procurorii – “concluziile provizorii au stabilit că nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menţionat mai sus”.

„De asemenea, la cercetarea la faţa locului au fost identificate telefoanele victimei, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziţie informatică, precum şi cartea de identitate şi permisul de conducere ale acesteia”, se mai precizează în comunicatul Parchetului.

R.D.