3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 21:18
No menu items!

Parchetul București: Cauza morții femeii din sectorul 2 a fost intoxicație etilică acută

spot_img

criminalisti

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat vineri că, după constatările preliminare ale autopsiei efectuate asupra cadavrului femeii găsită moartă în Sectorul 2 al Capitalei, în zona Colentina, cauza morții s-a datorat “intoxicației etilice acute cu aspirat alimentar gastric”.

Anchetatorii mai precizează că, în acest moment, nu se poate preciza o legătură de cauzalitate între mușcăturile de câine de pe cadavrul femeii și decesul acesteia.

De asemenea, s-au ridicat probe de pe cadavru pentru examene complexe de laborator.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei în vederea stabilirii cu certitudine a circumstanțelor în care s-a produs decesul.

O echipă complexă  – formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul București, ofițeri de poliție de la Serviciul Omoruri și specialiști criminaliști  – a efectuat cercetarea la fața locului într-un parc situat în Sectorul 2 al Capitalei, în zona Obor, cu privire la decesul unei femei cu identitate necunoscută, în vârstă de aproximativ 45-50 de ani. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici”, dispunându-se efectuarea unei autopsii medico-legale pentru stabilirea cauzei morții. Pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs decesul au fost efectuate activități de verificări și investigații în zonă, totodată, fiind audiate mai multe persoane, mai precizează procurorii.

R.D.