23 C
București
joi, 7 iulie 2022 - 17:31
No menu items!

Parașutiștii britanici și ”parașutele” lor. Orgie sexuală într-o bază militară

spot_img

Trupe de elită din cadrul Regimentului de Parașutiști din Marea Britanie au fost înregistrate având o orgie cu o femeie introdusă ilegal în cazarmă.

Soldații din Batalionul 3 Regimentul de Parașutiști din Brigada 16 de Asalt Aerian au luat parte la ceea ce părea a fi o orgie consensuală cu o femeie roșcată care a fost filmată, a informat The Sun.

Femeia fusese introdusă ilegal în Merville Barracks din Colchester, Essex, iar un soldat apare pe înregistrări salutând în timp ce prietenul său făcea sex cu femeia respectivă.

Filmările orgiei i-au șocat pe șefii armatei și au forțat Poliția Militară Regală să demareze o anchetă. Principalele direcții de anchetă sunt modul în care femeia a fost adusă în bază militară și dacă au fost încălcate ordinele militare.

Un purtător de cuvânt al Armatei a precizat că: „Armata se așteaptă la cele mai înalte standarde de comportament din partea întregului personal.”

Secretarul de stat britanic pentru forţele armate, James Heappey, a condamnat înregistrarea video în care apar mai mulţi paraşutişti care participă la o orgie într-o bază militară. Oficialul a declarat că este „întristat şi jenat” de filmarea „ruşinoasă”.

D.Constantin