19.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 3:45
No menu items!

Papahagi, atac la Udrea: Nu are capacitatea să conducă niciun partid

spot_img

Adrian Papahagi a contestat capacitatea Elenei Udrea de a conduce PMP

Papahagi

Co-fondatorul Partidului Mișcarea Populară (PMP), Adrian Papahagi, a contestat capacitatea Elenei Udrea de a conduce partidul. El a spus, într-o emisiune de la România TV, că Udrea „nu are capacitatea să conducă niciun partid”.

Elena Udrea nu poate duce partidul acesta niciunde, poate să-l plafoneze la un scor foarte mic. Doamna Udrea nu are capacitatea să conducă niciun partid, după cum nu are capacitatea de a conduce un guvern, cu atât mai puţin ţara.

Adrian Papahagi
co-fondatorul PMP

Un alt reproş adus lui Udrea este faptul că exploatarea notorietăţii sale nu a dat rezultatele scontate. „Elena Udrea a adus notorietate dar, din păcate, această notorietate nu este integral pozitivă şi şi-a lipit mai mult decât se cuvine imaginea ei de imaginea partidului părând că tot demersul nostru s-a transformat într-un proiect personal. E departe însă de a fi singurul responsabil de eşecul PMP”, a mai spus Papahagi.

Adrian Papahagi a anunţat, marți, pe contul său de Facebook, că a decis să candideze la preşedinţia PMP, dacă nu o va face unul mai bun ca el.

În luna februarie a acestui an, Papahagi își anunța demisia din PMP, din cauza modului în care se făceau promovările în partid. Ulterior, el s-a răzgândit și, în luna mai, pe ultima sută de metri a cursei spre Parlamentul European, a decis să se întoarcă în PMP.

 

D.M.