17.6 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 14:37

Pantalonii care îți remodelează silueta. Cum arată și de unde îi poți lua

spot_img

WR.Up "The Snug Style”

Prin intermediul unor cusături inteligente și al croielii inovative, pantalonii WR.Up “The Snug Style”, creați de designerii italieni de la Freddy special pentru a pune în valoare formele corpului într-un mod natural și armonios, susțin și ridică mușchiul fesier, creând un efect de “push-up”, urmărind linia naturală a posteriorului.

Banda de silicon ascunsă la nivelul abdomenului are ca scop remodelarea taliei. În plus, o membrană subțire, aplicată pe lungimea pantalonului conturează atrăgător musculatura piciorului și are ca efect strângerea coapselor.

pataloni remodelare

Disponibili în Băneasa Shopping City, pantalonii WR.UP de la Freddy au fost reinterpretați în nuanțe atrăgătoare de vară: oranj, galben, albastru.

Aceștia pot fi integrați cu mai multă ușurință în ținutele casual cu aspect relaxat și modern: poartă-i cu topuri lejere și ghete biker pentru un look relaxat, sporty-chic, cu pantof cu toc mic sau platformă și un sacou pentru un look studiat și urban . Pantalonii au și o variantă sport, “The Fit Style”, care sunt ideali pentru Yoga, Zumba, Pilates sau jogging.

C.A.