4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 3:26
No menu items!

Panică teribilă într-o localitate din Brașov. Un urs uriaș a atacat pe stradă doi copii și un bărbat

spot_img

Doi copii de 3 și 4 ani și un bărbat de 65 de ani au fost atacați de un urs masiv, duminică, în localitatea Victoria, din județul Brașov. 

Potrivit ISU Braşov, duminică, a fost semnalată prezenţa unui urs în localtatea Victoria,

fiind transmis mesaj de avertizare pentru populaţie prin sistemul RO-Alert.

Cei doi copii erau împreună cu mama lor, gravidă în șase luni,  când ursul a apărut pe stradă și atacat. 

„Mergeam spre grădină, la mama mea, când ne-am întâlnit cu ursul pe strada Policlinicii. Eram împreună cu cei doi copii ai mei, Mihai de 3 ani şi Ana Maria de 4 ani. Nu am văzut ursul, noi discutam, eram relaxaţi, când ursul a sărit direct peste copiii mei.Prin săritură i-a rănit uşor, pe fetiţă la cap şi sub ochi, iar pe Mihai l-a zgâriat la frunte. N-am apucat nici să ţip, am amuţit. Mă uitam la copii şi nu ştiam ce să fac. Atunci am realizat că este ursul şi la ce pericol eram expuşi. Noroc că ursul a plecat. Sunt gravidă în 6 luni şi m-am speriat atât de tare încât am zis că nasc pe loc. Mi-am luat copiii şi m-am dus cu ei la Centrul de permanenţă, la doi paşi de locul atacului. Medicii nu ne-au lăsat să plecăm acasă şi au solicitat ambulanţa pentru a ne trimite la spital, la Făgăraş, pentru tratamente”, a spus mama copiilor atacaţi de urs, conform Monitorul de Făgăraș.

Ulterior, ISU Braşov a precizat că şi un bărbat de 65 de ani a fost rănit a fost atacat de același urs.

„Am ieşit afară din casă şi mă uitam pe stradă. Mi s-a părut că aleargă câinele vecinului pe stradă. Dar când s-a apropiat am văzut că e urs. A sărit direct pe mine. N-am avut timp nici să fug, nici să reacţionez cumva. Am înlemnit. M-a trântit la pământ şi m-a rănit la mână, în zona cotului. Hainele mi-au fost sfâşiate”, a povestit speriat bărbatul. 

Cei trei, copiii și bărbatul au ajuns la centrul medical de permanență din Victoria pentru îngrijiri medicale, urmând să fie transportați  la spitalul din Făgăraș.

Până la momentul trasnmiterii acestei știri, animalul nu a fost prins. Autoritățile sunt în alertă. 

 

Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=cOY4ru7eGbI

SURSA: monitorfg.ro