3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 4:29
No menu items!

Panică într-un bloc din Săcele. Zeci de oameni evacuați, după ce un bărbat și-a incendiat apartamentul

spot_img

Zeci de persoane au fost evacuate, marți seară, dintr-un bloc din Săcele, după ce un bărbat, de 43 de ani, a dat foc apartamentului în care locuia, iar apoi a încercat să fugă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, incendiul a izbucnit la etajul unu al unui bloc de pe strada Ştefan cel Mare din Săcele.

Din cauza degajării mari de fum, locuitorii blocului au fost nevoiţi să iasă din apartamente. Patruzeci de locatari s-au autoevacuat. Alte opt persoane au fost evacuate de către pompieri, şase dintre acestea fiind scoase de la etajele trei şi patru cu ajutorul autoscării de salvare la înălţime.

“Opt persoane au suferit atac de panică şi li s-a acordat asistenţă medicală la faţa locului de către personalul medical. Toate cele 8 persoane, printre care 4 copii, au refuzat transportul la spital”, precizează ISU Braşov.

Conform Poliţiei Judeţene Braşov, în urma primelor cercetări făcute, poliţiştii au depistat un bărbat de 43 de ani, din Săcele, bănuit de săvârşirea faptei.

“Persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Activităţile sunt în curs de desfăşurare”, a transmis sursa citată.

                                                                                                                 Adina Silav