19.9 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 7:44

VIDEO/Panică în Eforie Sud. Un hotel a luat foc. Turiștii, evacuați de pompieri cu autoscara

spot_img

Zeci de turiști, între care și copii, au fost evacuați, marți dimineața, dintr-un hotel din stațiunea Eforie Sud, din cauza unui incendiu care s-a manifestat cu degajare mare de fum.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.00, la un hotel care are 44 de camere.

Potrivit ISU Constanța, în hotel se aflau aproximativ 83 de persoane, între care 79 de turiști și 4 angajați ai hotelului.

La locul solicitarii, au fost alocate patru autospeciale de stingere, două autoscari, o descarcerare, trei echipaje SMURD, două SAJ, cu un total de 40 pompieri.

Dintre persoanele aflate în hotel, 47 au ieșit singure, iar 36 de turiști au fost evacuați de echipajele de pompieri. 16 dintre ele, între care 11 adulți, patru copii și un bebeluș au fost coborâte de pompieri cu autoscara de pe acoperișul hotelului, acolo unde au urcat din cauza fumului dens care a invadat clădirea.

O singură persoană, care a fost intoxicată cu fum, a fost transportată la spital. Este vorba despre o persoană conștientă, cooperantă.

Incendiul a fost lichidat la ora 05.00, cauza probabila a incendiului fiind scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA VIDEO: focuspress.ro