11.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 21:49

Pamela Anderson îşi lansează propria fundaţie de caritate

spot_img

Fundația de caritate a fost lansată în Franța, în timpul Festivalului Internațional de Film de la Cannes

pamela-anderson
Actrița canadiană Pamela Anderson își lansează propria fundație de caritate, după ce timp de mai mulți ani aceasta a militate pentru drepturile animalelor și a susținut campanii privind problemele ecologice, potrivit femalefirst.co.uk.

Pamela Anderson este,de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, inclusiv People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), dar şi a unor fundaţii ecologice.

Actrița și-a lansat fundația în Franța, în timpul faimosului Festival Internaţional de Film de la Cannes. Ea urmează să fie gazda unui eveniment special care va marca înfiinţarea The Pamela Anderson Foundation.

Petrecerea este organizată în colaborare cu fundaţia Cool Earth a creatoarei de modă Vivienne Westwood şi va avea loc vineri, pe un iaht.

Într-un articol publicat pe pagina sa de Facebook, Pamela Anderson a scris: “Iubesc Cannes-ul! Sunt aşa de norocoasă să fiu aici cu familia mea. Şi… visul meu a devenit realitate – lansarea fundaţiei mele (pe rivieră). Fermecător, plin de semnificaţii. Viaţă bună”.

Pamela Anderson, în vârstă de 46 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune “Meşterul casei”, “Baywatch” şi “V.I.P.”. Actrița este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

 D.M.