1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:11
No menu items!

Pamela Anderson e pe moarte

spot_img

Vedeta suferă de ani buni de hepatita C. Medicii susțin că aceasta are ficatul distrus și șanse minime de supraviețuire

pamela-anderson

Actriţa Pamela Anderson, cândva cea mai dorită blondă de pe planetă graţie rolului din ”Baywatch”, este pe moarte. Potrivit Yahoo, anunțul a fost făcut chiar de soțul vedetei, Rick Salomon, care le-a declarat prietenilor săi că Pamela nu mai are mult de trăit, deoarece are ficatul distrus, din cauza hepatitei C de care suferă de mulți ani.

Tabloidele americane scriu că, din cauza stării de sănătate a vedetei, Salomon a renunţat chiar și la divorţul pe care îl intentase şi a decis să rămână alături de ea.

Potrivit jurnaliștilor americani, la un control amănunţit făcut săptămâna trecută, medicii i-au spus Pamelei Anderson că trebuie să facă urgent un transplant de ficat, motiv pentru care aceasta a fost trecută pe lista de aşteptare, ca pacient prioritar.

În 2000, Pamela Anderson declara într-un show TV că nu crede că va mai trăi mai mult de 10-15 ani, tocmai din cauza heptatitei de care suferă. Actriţa a contractat boala în 1998, de la fostul ei soţ, Tommy Lee, consumator de droguri injectabile.

R.D.