5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 14:51
No menu items!

Pachete pentru creștinii care au venit la hramul Bisericii Sf. Parascheva din sectorul 6

spot_img

500 de pachete cu mâncare au fost împărțite creștinilor care au stat, în această dimineață la coadă, la Biserica Sfânta Parascheva, pentru a se ruga în zi de sărbătoare.

Oamenii au venit cu zecile la Biserica cu hramul Sfintei Parascheva și în timp ce așteptau la coadă, pentru a intra în lăcaș, au fost plăcut impresionați să primească pachete de la Fundația Din Suflet, Pentru Suflet, condusă de Ștefan Florescu. Pe lângă locuitorii din sectorul 6, la biserică au venit și persoanele asistate de Centrul Sf. Parascheva.

În zi de mare praznic crestinesc, suntem alături de persoanele ocrotite în cadrul Centrului “Sfânta Parascheva” din cartierul Giulești. Suntem și rămânem alături de cei care, din nefericire, se confruntă cu situații materiale deosebite. Astfel, din Suflet, Pentru Suflet, am oferit 500 de pachete cu alimente persoanelor nevoiașe, dar și întregul sprijin al Fundației, prin intermediul căreia vom continua să desfășurăm programe sociale.

Ștefan Florescu

Locuitorii din sectorul 6 au spus că au venit să se roage pentru sănătate și armonie, dar au profitat de ocazie să își spună păsurile legate de proasta administrație a sectorului 6, reprezentanților Fundației, care a avut zeci de acțiuni de voluntariat în cartierele din această zonă. De altfel, în afara acțiunilor de curățare a spațiilor administrate de Primăria lui Rareș Mănescu, reparațiile făcute la locurile de joacă, acte de donație și multe altele asemenea, reprezentanții Fundației Din Suflet, Pentru Suflet acordă asistență juridică gratuită oamenilor din sectorul 6, care au probleme cu administrația.

Al. Maghiar