17.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 14:55

Ovidiu Tender ne “zboară” la Tulcea

spot_img

După mai mult de 21 de ani, o companie aeriană începe să opereze zboruri regulate între București și orașul de la Delta Dunării

Tender_SZ

Compania Ten Airways, deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, a lansat vineri cursele cu destinaţia Tulcea, din Bucureşti, respectiv din Bergamo şi din Frankfurt, zborurile fiind operate sub brandul Fly România.

“Celor trei zboruri săptămânale pe ruta Otopeni -Tulcea li se adaugă două zboruri internaţionale. Fly România este singura companie care operează zboruri de linie în Delta Dunării. Zborurile pe ruta Otopeni – Tulcea vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marţi, vineri şi duminică. Acestora li se adaugă două zboruri internaţionale, la preţuri începând de la 29,9 euro: Bergamo – Tulcea, marţi şi vineri, respectiv Frankfurt – Tulcea, duminică”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian.

Fly România este un brand al Ten Airways, companie aeriană deţinută de Tender, care şi-a început activitatea în 2010, operând în sistem charter şi wet lease.

Tariful pentru zborul București – Tulcea este de 49,90 euro, la care se adaugă 5 euro taxa de emitere. În tarif este inclusă o gamă largă de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabină de maximum șapte kilograme și al unuia de cală de cel mult 20 de kilograme, dar și servicii de catering la bord.

Pe plan intern compania mai operează zboruri București – Timișoara, la tariful de 69,90 euro, în timp ce pe rutele internaționale, prețurile pornesc de la 29,90 de euro. Fly România a început operarea zborurilor la mijlocul lunii mai.

C.C.