3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 3:26
No menu items!

Ovidiu Raețchi, mândru mușcat de câine în sectorul 5

spot_img

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raețchi, s-ar lăsa mușcat de orice câine numai să nu-l vadă electoratul că se ferește. Dar numai de câinii de companie, aflați în prezența stăpânilor. Nu de alta, dar câini maidanezi nu prea mai sunt, că i-a strâns Răzvan Băncescu de prin tot Bucureștiul.

Iată ce relatează Ovidiu Raețchi pe pagina sa de Facebook: „Tocmai m-a muşcat un pechinez în plină acţiune electorală. Mergeam prin Parcul Sebastian şi discutam două proiecte legislative când micul dragon (uşor chel, din ce-mi amintesc) a ţâşnit de sub o bancă şi, sub privirile tandre ale stăpânei, s-a înfipt direct în tibia mea. Nu m-am ferit, logic – să nu mă vadă electoratul ezitând; ba chiar am întins piciorul, venind în întâmpinarea locuitorului patruped din Sectorul 5. Şi, în timp ce zâmbeam cald şi prietenos stăpânei, cu pechinezul înfipt în picior, spunându-i să nu-şi facă nicio grijă şi mulţumindu-i practic pentru această muşcătură care mă onorează, mi-am dat seama că am luat-o totuşi razna complet de la campania asta electorală”.

Păi chiar a luat-o razna. Nu credem că această știre este cu adevărat relevantă pentru electoratul din sectorul 5, pentru că, ținând cont de ponderea categoriilor sociale de aici, nu s-ar părea că pretendentul la scaunul de primar ar trebui să se aștepte la prea multe voturi de la iubitorii de animale. Poate că dezvoltarea unor zone defavorizate din sector ar fi o temă de campanie mult mai potrivită pentru discuții. Bineînțeles, nu este nevoie să se lase mușcat de vreun puradel pentru a nu da impresia electoratului că ezită.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.