28 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 15:36
No menu items!

OTP Bank România nu mai prestează servicii de investiţii financiare

spot_img

OTP Bank România nu mai prestează servicii de investiţii financiare

OTP Bank România a hotărât să renunţe la activitatea de prestare de servicii de investiţii financiare, potrivit unui comunicat postat pe site-ul băncii.

“Ca urmare a revizuirii ofertei de produse şi servicii furnizate de OTP Bank România S.A., managementul băncii a decis renunţarea la activitatea de prestare de servicii de investiţii financiare (intermediere pe piaţa de capital). În aceste condiţii, vă notificăm denunţarea unilaterală a Contractului de Prestări Servicii de Investiţii Financiare încheiat între dumneavoastră şi OTP Bank România S.A., prezenta notificare fiind de asemenea aplicabilă şi valabilă şi pentru orice Anexe sau Acte Adiţionale la Contractul mai sus menţionat” se menționează în comuncatul OTP Bank România.

Banca informează că acest serviciu încetează la data de 31 ianuarie 2013, în conformitate cu prevederile din Contractul de Prestări Servicii de Investiţii Financiare.

”Vă rugăm să ne instructaţi cu privire la vanzarea instrumentelor financiare detinuțe și/sau transferul acestora, respectiv a fondurilor deţinute de dumneavoastră în contul de pieţe de capital, până la data încetării Contractului. Pentru ca operaţiunile de închidere a contractului să poată fi efectuate până la data de 31 ianuarie 2013, vă informăm că ultima zi de tranzacţionare este data de 28 ianuarie 2013, inclusiv”, se specfică în comunicat.

După 31 ianuarie 2013, instrumentele financiare existente in contul clienților deschis la OTP Bank Romania vor fi transferate automat la Depozitarul Central, fondurile băneşti existente în contul de pieţe de capital vor fi transferate în contul curent deschis la OTP Bank Romania, iar contul de pieţe de capital va fi închis.

C.I.