32.4 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 18:21
No menu items!

OSCAR 2015: Neil Patrick Harris va prezenta gala de anul viitor

spot_img

Ediţia din 2014 a galei de decernare a premiilor Oscar a fost prezentată de Ellen DeGeneres

neil_patrick_harris

Actorul Neil Patrick Harris, cunoscut mai ales în rândul fanilor serialului de comedie „Cum am cunoscut-o pe mama voastră”, va fi gazda galei de decernare a premiilor Oscar în 2015, a anunţat miercuri Academia de film americană, informează Reuters.

Neil Patrick Harris, în vârstă de 41 de ani, cunoscut mai ales pentru personajul Barney Stinson din sitcomul „How I met your mother/Cum am cunoscut-o pe mama voastră”, a mai prezentat în trecut şi gala de decernare a premiilor Emmy. De altfel, Harris a şi câştigat trei premii Emmy pentru prestaţia lui ca şi gazdă a galei de decernare a premiilor Tony, cele mai importante distincţii pentru scena teatrală americană.

Acdemia de film americană doreşte atragerea unui public cât mai tânăr în faţa televizoarelor în seara difuzării celei de-a 87-a ediţii a galei de decernare a premiilor Oscar. Ceremonia va fi transmisă în direct, de la Los Angeles, în peste 200 de ţări, pe 22 februarie 2015, de reţeaua de televiziune ABC, deţinută de Walt Disney Co.

Ediţia din 2014 a galei de decernare a premiilor Oscar a fost prezentată de Ellen DeGeneres şi a avut cea mai mare audienţă obţinută de acest show în ultimii 14 ani, în Statele Unite ale Americii, de 43,7 milioane de telespectatori.