16.9 C
București
marți, 28 septembrie 2021 - 4:40

Orlando Bloom a primit o stea pe Walk of Fame – FOTO

spot_img

 orlando bloom walk of fame

Actorul britanic Orlando Bloom a primit, miercuri, o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii, la care a participat şi fiul său, în vârstă de trei ani, informează AFP.

Steaua dedicată actorului britanic în vârstă de 37 de ani (a 2.521-a de pe Walk of Fame), se află într-una dintre cele mai prestigioase zone ale celebrului bulevard, în apropiere de legendarul Chinese Theatre.

“Mulţumesc fanilor, pentru că, sincer, fără voi eu nu aş fi aici. Mulţumesc tuturor, mulţumesc mult. Este o mare onoare”, a afirmat Orlando Bloom.

La ceremonie au asistat și actorul Forest Whitaker, care a jucat alături de Orlando Bloom în filmul “Zulu” şi regizorul David Leveaux, care l-a dirijat pe actor într-o recentă producţie a spectacolului “Romeo şi Julieta” pe Broadway.

Jerry+Bruckheimer+Orlando+Bloom+Honored+Walk+j8uOBHpw3Eol

Fiul actorului, Flynn, în vârstă de trei ani, a fost însă adevărata vedetă a ceremoniei, fiind primul care a pus piciorul pe steaua dedicată tatălui său, imediat după dezvelirea acesteia.

Orlando-Bloom-Flynn-Hollywood-Walk-Fame

Orlando Bloom, a putut fi văzut în filme precum “Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down” (2001), “Troia/ Troy” (2004), “Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven” (2005) şi “Cei trei muschetari/ The Three Musketeers” (2011), trilogiile “Stăpânul inelelor” şi “Hobbitul”. Starul britanic a jucat şi în “Piraţii din Caraibe”, alături de Johnny Depp.

C.A.