1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 9:16
No menu items!

Orlando Bloom a încercat să îl lovească pe Justin Bieber

spot_img

În încercarea de a-l irita mai tare pe Orlando Bloom, Bieber a publicat o fotografie cu Miranda Kerr în costum de baie şi a asociat imaginii simbolul unei coroane

orlando-bloom

Actorul britanic Orlando Bloom a încercat să îl lovească pe cântăreţul canadian Justin Bieber într-un club din Ibiza, Spania.

La scurt timp după incident, care a avut loc în faţa restaurantului Cipriani, Bieber a publicat o fotografie cu fosta soţie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora cântăreţul s-ar fi întâlnit cu modelul în 2012, când aceasta încă forma un cuplu cu actorul britanic, informează Daily Mail.

În timp ce agenţii celor două vedete au refuzat să ofere un comentariu în această privinţă, o sursă prezentă la locul altercaţiei a confirmat incidentul pentru MailOnline.

Aceasta a declarat: “Justin a fost cordial şi totul era bine. Dar apoi Orlando a fost deranjat când l-a văzut pe Justin”. “Justin s-a ferit şi astfel Orlando a ratat”, a mai spus sursa citată.

“Oamenii au intervenit, au fost câteva împingeri minore şi apoi au fost despărţiţi. Justin a mai rămas pentru o perioadă”, a mai spus sursa.

De asemenea, TMZ a scris că Orlando a încercat să îl lovească pe Bieber după ce acesta l-ar fi jignit pe actorul britanic.

Mai mult timp, în presă a circulat zvonul că modelul Miranda Kerr s-ar fi întâlnit cu Justin Bieber, după unul dintre show-urile Victoria Secret din 2012.

În încercarea de a-l irita mai tare pe Orlando Bloom, Bieber a publicat o fotografie cu Miranda Kerr în costum de baie şi a asociat imaginii simbolul unei coroane.

De asemenea, Orlando Bloom a fost fotografiat, în luna aprilie, la o petrecere, alături de Selena Gomez, fosta iubită a cântăreţului Justin Bieber.

Orlando Bloom, care a putut fi văzut în filme precum “Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down” (2001), “Troia/ Troy” (2004), “Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven” (2005) şi “Cei trei muschetari/ The Three Musketeers” (2011), este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legalas din trilogiile “Stăpânul inelelor” şi “Hobbitul”. Starul britanic a jucat şi în franciza “Piraţii din Caraibe”, alături de Johnny Depp.

Justin Bieber a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat “My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii.

C.A.