10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 5:54

Organizatorii au stabilit programul complet pentru Transilvania Rally 2014

spot_img

Transilvania Rally propune în acest an 12 probe speciale, dintre care patru complet noi

ralliu cluj

Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, se va desfășura în perioada 20-21 la Cluj și va cuprinde patru probe complet noi, potrivit unui comunicat al Napoca Rally Academy, organizatorul raliului.

”Ediția din acest an este una gândită special pentru public pentru că vrem ca suporterii acestui sport să poată urmări cât mai multe probe. Pentru ziua de vineri, am pregătit o super-specială supriză care se va desfășura în centrul orașului Turda și, desigur, nu va lipsi nici speciala mixtă pe asfalt și macadam”, a declarat Marco Tempestini, unul dintre organizatorii Transilvania Rally.

Ziua de sâmbătă, 21 iunie, va cuprinde probe tehnice în munții din zonă. ”Anul trecut, speciala Beliș, una complet nouă în programul Transilvania Rally, a fost extrem de spectaculoasă și apreciată de toată lumea”, a spus Tempestini.

În total, Transilvania Rally are 12 probe speciale, dintre care patru complet noi, cu o lungime de 123 kilometri.

”Etapa de anul acesta se va termina cu super-speciala de la Polus Center și cu multe alte suprize pe care le vom dezvălui la momentul potrivit”, a mai spus Tempestini.

Vineri, startul se va da la ora 19:00, iar sâmbătă, la 08:30. Sosirea este programată la ora 19:45 la Polus Center.

V.B.