14 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 17:23
No menu items!

Ordin al Ministerului britanic al Apărării pentru angajații din misiuni externe: Fără sex cu rusoaice sau chinezoaice

spot_img

Un angajat de la Londra a relatat experiența cu o ”bombă sexy” din Moscova

sex rusia

Funcționarii de rang înalt sunt avertizați să nu aibă relații sexuale cu femei de origine rusă sau chineză, oricât de atrăgătoare ar fi acestea, pentru că s-ar putea expune unei manevre de tipul ”borcanul cu miere”, potrivit unui document intern al Ministerului Apărării de la Londra, citat de publicația The Times.

Ordinul oferă instucțiuni detaliate despre strategia FSB, serviciul de informații interne al Rusiei, de a compromite și șantaja agenții străini prin ”informații despre infidelitatea din căsnicie sau despre activități sexuale pe care ținta ar dori să le ascundă”.

Serviciile din China au un ”apetit” imens pentru toate tipurile de informații și recurg, de asemenea, la șantaj.

Documentul arată că și agențiile de informații chinezești recrutează civili pentru a aborda persoane din Occident și pentru a colecta informații. Abordarea este de tipul ”ne facem prieteni”, nu ”controlăm agenți”.

Aceste persoane ”prietenoase” sunt ”experți în flatări” și recurg la efectele de ”înmuiere” pe care le au mâncarea și alcoolul.

”Relațiile sexuale ar trebui evitate, ca și orice activitate care ar putea fi considerată ilegală”, se afirmă în avertismentul către angajații din străinătate ai ministerului.

Publicația britanică redă relatarea unui oficial al ministerului, sub protecția anonimatului, potrivit căreia a fost ”agățat” de o blondă ”senzațională” la un hotel din Moscova, în perioada în care a participat la o conferință. Blonda l-a curtat intens și i-a spus că este pasionată de automobilele sport vechi, hobby pe care îl are și oficialul. Acesta a spus că i s-a declanșat ”un semnal de alarmă în cap”, a inventat o scuză și a plecat.