13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 14:27

Orban, în fața unei noi trădari. Șeful PNL Buzău îl susține pe Cîțu

spot_img

Liderul PNL Buzău, Gabriel Avramescu, a anunţat, sâmbătă, că intră în echipa susţinătorilor lui Florin Cîţu la şefia partidului.

“Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele. Aşadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea faţă de a altor colegi liberali din ţară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alţii despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susţinerea, îmi asum decizia şi o argumentez pe baza unor factori fireşti pentru o competiţie”, a scris Gabriel Avramescu, pe Facebook.

Liderul PNL Buzău a precizat că merge pe “mâna schimbării de mentalitate și de strategie politică”.

“E timpul pentru alegeri asumate, e timpul pentru schimbarea PNL! E timpul pentru stabilitate în interiorul partidului, mai ales, în scopul menținerii încrederii românilor în guvernarea PNL. Deciziile și poziționările ferme ale fiecăruia dintre noi, în raport cu alegerile din septembrie vor echilibra lupta politica și îi vor relaxa pe actorii din viața publică, societatea civilă și mediul de afaceri”, a adăugat Avramescu.

                                                                                                               Adina Silav