18.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 18:06

Orban, despre UDMR: “Sunt înțelepți. Ei nu au alegeri interne”. Kelemen Hunor, mesaj cu tâlc pentru Orban

spot_img

Cel de-al 15 Congres UDMR i-a avut invitați și pe Ludovic Orban și Florin Cîțu, cei doi mari rivali în lupta pentru președinția Partidului Național Liberal. În discursul său, Ludovic Orban i-a numit “înțelepți” pe cei de la UDMR pentru că nu au alegeri interne. În replică, Kelemen Hunor a spus că atât el cât și Ludovic sunt printre cei mai vechi în politica românească. “Am început să fim cei bătrâni din politică, activi, dar încă rezistăm”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că întotdeauna a apreciat “corectitudinea UDMR în respectarea programului de guvernare”.

“Am apreciat corectitudinea UDMR în respectarea programului de guvernare. Am apreciat calitatea profesională şi morală a reprezentanţilor UDMR”, a declarat Ludovic Orban, vineri, în discursul ţinut la Congresul UDMR.

Orban a mai subliniat că UDMR a fost o formaţiune mai “înţeleaptă” întrucât nu a organizat acum alegeri interne.

“UDMR a fost mai înțelept, are un congres mai liniștit la care nu are alegeri interne, celelalte două formațiuni – PNL și USR PLUS – au două congrese competitive care sperăm să ajungă cât mai repede la un deznodământ democratic astfel încât să putem să punem punct acestei crize politice care ne face rău”

Kelemen Honor a avut și el un mesaj cu tîlc pentru Orban:

„Dacă-mi permiți o remarcă, Ludovic. Noi cam în același timp am început politica. Suntem încă foarte tineri, dar dacă mă uit la politica românească am început să fim cei bătrâni din politică, activi, dar încă rezistăm”.

Florin Cîțu a declarat și el, la începutul Congresului UDMR. că acesta este “un festival al democrației, față de alte partide, unde congresul este ridicol“.

                                                                                      C.Dumitrescu