16.1 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 1:02

Orban, atacat dur de un lider PNL: Ne-a jignit pe toți

spot_img

Deputatul PNL Cezar Preda l-a criticat dur pe șeful său de partid, vineri, la Antena 3, spunând că Orban i-a jignit pe toți, inclusiv pe liberali spunând că Parlamentul nu funcționează. Nici Klaus Iohannis nu a scăpat de critici.

Cezar Preda s-a arătat indignat de declarația lui Orban care a spus că „Parlamentul oricum nu funcționează”, justificând astfel refuzul de a da raportul săptămânal, așa cum prevede hotărârea Legislativului. „Eu nu cunosc termenul de relaxare. Să fie sănătos (Klaus Iohannis, n.red.). Eu cred că Preşedintele României e cea mai informată persoană din România, eu nu sunt informat, eu sunt doar un parlamentar care se duce la muncă. Să ştiţi că dl premier ne-a jignit şi pe noi nu doar pe Ciolacu. Păi dacă noi nu lucrăm, cine ataca la CCR? Miniştrii, secretarii de stat? Hai că m-am revoltat, să avem grijă cum vorbim. Înţeleg responsabilităţile acestui guvern dar nu vreau să încurc. Pe mine nu mă poate pune nimeni la colţ”, a spus indignat Preda.

„La consultările de la Cotroceni eu făceam întâlnirile mai largi, să fie chemat şi şeful Senatului, al Camerei, poate e nevoie de unele legi, dar asta se face pe o anumită decizie. Noi stăm şi aşteptam cu arma la picior să vedem ce facem ca să să fie bine, vorba robotului Escu. O să-i spun lui Orban că ce-a afirmat azi că Parlamentul nu lucrează este o jignire asupra tuturor”.